Födelsedagen

Jag fyllde ju år i söndags. Det var en strålande fin dag som jag tillbringade med mina goa vänner. Vi spelade brännboll, hade picknick, pratade, myste, drack rosévin och spelade kub.  Tack alla som var med och tack för alla fina presenter, ni är gulligast!

Shopping

Rean är farlig som min vän Caroline redan har konstaterat. Började på nk-rean där både det ena och det andra hittades. Dock är inte allt hemkommet ännu eftersom att det är födelsedagspresenter från föräldrarna. Men det blev några andra godbitar också som redan hittat hem, bland annat kostymbyxor och klänning från French Connection. Några eftermiddagar senare sprang jag på den mjukaste tunna koftan och som den koftoman jag är kunde jag inte motstå den såklart. I lördags fullföljde jag shoppingveckan med beiga chinos, skjorta och jacka. Nu väntar jag och Mian på 75 % på fina Resteröds!

Snart 23...

Idag har jag tillbringat stor del av dagen i mammas och pappas kök och lagat mat. Imorgon fyller jag nämligen år och då blir det brännboll och picknick med vännerna. Förhoppningsvis och troligtvis blir det roligt och gott. Förra året var till det stora hela en riktigt lyckad födelsedag även om det var lite oväntade incidenter. Kan säga att det senaste året har gått grymt fort, är det så att det går snabbare ju äldre man blir!? Det bådar ju inte gott för framtiden i så fall... Så jag njuter av sista kvällen som 22 med SATC och hostmedicin!


22-årsdagen

Bloggdöden?

Man skulle ju ha kunnat tro att den här bloggen är nedlagd men icke! Jag har bara inte haft tid, lust eller ork men nu kände jag att det kanske var dags igen. Sitter på jobbet och ruttnar medan solen skiner ute. Känns lite smått värdelöst eftersom jag är rätt sysslolös här men pengarna rullar ju in iallafall och det är alltid trevligt. Nu blir det strax lunch på altanen med Anna, jag har ju trevligt sällskap här åtminstone!

Civilekonom!

Jag kan knappt fatta det. Fyra år, åtta terminer, en himla massa kurser är över - jag är klar med min utbildning på universitetet. Så snart allt är godkänt och klart så har jag min magisterexamen, förstår ni hur skönt det känns!? Nu väntar en skön sommar med en del jobb, en del ledighet och sedan börjar jag jobba på riktigt i augusti!

Ikväll blir det firande för hela slanten!!!