Snorbobba

Det suger hårt att vara förkyld. Så snart går jag nog och knyter mig och hoppas på en friskare morgondag. Idag har jag bara snörvlat och frusit hela dagen lång. Och huvudet värker, inte okej. Tur att j-a kom och åt middag så jag inte kände mig riktigt lika ensam och övergiven. Har åtminstone fått lite vettigt gjort medan jag hållt mig själv inspärrad sedan jag kom hem från ännu en tråkig föreläsning. Pluggat, städat och skrivit matchreferat. Samt vilat en hel del, bästa medicinen säger de ju. Jag tror för det mesta på förnekelse men det höll inte riktigt idag. Imorgon så...

Vecka 5

Måndag idag. Har haft en skön förmiddag med syster över på frukost. Nu är det snart dags att ge sig iväg dock och jag lär ju känna att jag lever om vi säger så. Föreläsning och sedan tre träningar. Ingen lugn start på veckan där inte.

Dagen

  1. Morgonpromenad i solen.
  2. Långfrukost.
  3. Titta på F93 i SM. Heja heja!
  4. Egen match. Nu jävlar...
  5. Pizza ikväll hos syster.
  6. Gosa med Bamse framför tvn.

Lördag

Ibland känns det som att världen går sönder lite och då gör det ont i hela mig. Det är hårt, livet. Förhoppningsvis för det något gott med sig även om det inte känns så alls.

Var och simmade igår (i min nya läckra baddräkt). Det var riktigt skönt måste jag säga förrutom att basängen var överbefolkad. Måste hitta en bättre tid för jag har ingen lust att krocka med massa läbbiga typer hela tiden. Idag har jag lite småskön träningsvärk iallafall.

Och nu till det bästa för dagen: Knattarna vann imorse mot Tensta vilket gör oss till serievinnare! Första halvlek var det lock på korgen men vi hängde med hyffsat ändå och i andra halvlek drog vi i från och vann med nio tillslut. Så jäkla nöjd! Roligt också att alla gör poäng och bidrar till vinsten. Grymt bra jobbat girls!

Svåra problem

Det här var ju lite illa. Hur länge har jag spelat basket? 12 år ungefär tror jag minsann. Också kuggar man på funktionärsprovet. Vilket jag i och för sig var allt annat än ensam om men iallafall. Knasigt måste jag säga. Och svåra frågor för den delen också.

Imorgon är jag ledig och har såklart storslagna planer för allt jag ska hinna med. Städa, tvätta, plugga, träna, handla... Listan har råkat bli riktigt lång. Men en sak är säker - träna ska jag om jag så inte får något annat gjort alls. Ska nämligen gå och simma har jag tänkt mig. Tror att det kan va en skön träningsform. Återkommer imorgon om hur det gick, under förutsättning att jag inte drunknat alltså.

Ett problem med det här med simning dock: Vad sjutton ska jag simma i? Har ju ett stort antal bikini (bikinisar?) men de känns ju inte riktigt lämpliga. Och dessutom vill jag inte att de ska förstöras av klorvattnet. Så idag lurade jag Linda och Amalia att hjälpa mig. Funderade på det här med baddräkt vilket nog är det bästa alternativet funktionsmässigt men det känns helt fel. Annars vore en sportigare bikini bra kanske men risken är ju att delarna rör på sig då. Knepigt det här!

Sugen

Har ju sagt att jag ska försöka undvika shopping den närmsta tiden. Har handlat en hel del på sistone plus att jag ändå mest längtar efter vårklädernas inträde i affärerna. Men förra veckan syndade jag lite då jag hittade en finfin klänning till ett riktigt fyndpris. Så det var ju okej ändå. Nu är problemet bara det att allt jag kan tänka på är nya skor. Behöver verkligen inga nya men är sjukt sugen ändå. Hjälp, var ska detta sluta!? Kanske borde överlämna korten till någon med mer förstånd tills längtan lagt sig... Eller inte!? Fina skor, kom hit nu!

Jobbar och sliter

Idag har jag varit på jobbet och slitit. Eller det var väl att ta i men arbetat har jag gjort. En timmes övertid till och med så nog fanns det att göra alltid. På jobbet var annars de hetaste samtalsämnena för dagen: 1. Bristen på bra lunchställen i närområdet, 2. Förkylningar. Alltid lika spännande med andra ord.

Annars så händer det inte så mycket kul. Stackars systerdotter Sandra har fått scharlakansfeber och jag ber till Gud att jag inte är smittad. Vill absolut inte missa sista allstar-matchen som går av stapeln i helgen. Och inte något annat planerat heller för den delen. Som Amalias födelsedagsfirande. Så snälla, låt mig förbli frisk som en nötkärna!

Tisdag fast måndag

Jag var ruskigt trött imorse när klockan ringde. Ville inte alls gå upp, sov på tok för lite då jag var uppe i varv efter träningen. Dessutom snöade det ute vilket inte gjorde uppstigningen mer lockande. Men ut kom jag och i väg till universitetet. Illa att det bara gått en dag på kursen och jag redan känner lite ångest. Den stundande uppsatsen gör ju inte saken bättre heller. Dessutom har jag lagt ut 479 kr på en kursbok som jag absolut inte vill läsa. Usch på allt... Eftersom jag var ledig igår så hade jag nog en släng av måndags-olust idag.

Nu är jag iallafall hemma. Har ätit middag med j-a innan han åkte på träning och sen jobb. Så jag roar mig själv med kanel-te, handboll och lite surfande. Handboll är rätt kul att titta på ändå måste jag erkänna. Träningen med knattarna var ovanligt bra, på lördag är det sista allstar-matchen!

Sen sist

Här har det varit lite dött, ledsen för det. Men sedan vi hördes sist har följande hänt:

  • Mamma och pappa har farit till Sydafrika där det tydligen är trettio grader och sol hela tiden. Hate them!
  • Jag har skrivit tenta i beskattningsrätt, resultatet kommer om några veckor.
  • Lisa var här och svullade och kollade på cirka tio SATC-avsnitt. Tjejkväll, ja!
  • Lite matcher har spelats med blandade resultat.
  • Middag hos Nattis i lördags var verkligen en hit! Jag åt så jag nästan sprack.
Har jag precis kommit ut ur duschen efter en riktigt skön träning. Imorgon börjar nya kursen, vetenskap och metod. Känns sådär måste jag säga. Låter ju inte alltför spännande faktiskt. Nu, MAT!

Säga hej då!

Har precis varit och sagt hej då till fina Linda som flyttar till Makedonien imorgon. Ett halvår ska hon bo där och jobba. Ska bli spännande att höra hur det är även om jag kommer sakna henne mycket mycket. Linda är min äldsta barndomsvän, vi har kännt varandra sen vi var typ fem. Tur att skype finns, ska bara få min dator att fatta hur man gör.

Annars är det mest plugg som gäller. Torsdag är dagen för tentan så imorgon blir det mest studier. Och ytterligare ett farväl, mamma och pappa åker till Sydafrika. Men de ska iallafall som tur är bara vara borta i två veckor. Till helgen blir det lite kalas för Nattis, som idag fyller hela 22 år. Stort grattis!

Jag känner för att strypa någon...

... och inte vem som helst utan en viss lärare som jag blir helt jävla galen på. För över ett år sedan hade jag en inlämningsuppgift att göra. Tre dagar innan den skulle in så dog min farmor. Jag klarade inte av att slutföra uppgiften då utan fick istället tillåtelse att skicka in den när jag var klar. Två veckor senare skickade jag in arbetet och sedan dess har INGENTING hänt.

Jag har skickat cira hundraelvatusen mail, fått några urskuldande svar för att sedan ändå inte få något betyg, ringt x antal samtal, försökt söka upp läraren på plats men inget har funkat. Nu har jag äntligen fått gensvar från någon människa på studentexpeditionen eller liknande vilket jag är tacksam för. Och då påstår de att jag inte skickat några mail för de hittar inga i lärarens inkorg. Jag vet att mina mail kommit fram, jag har ju fått svar.

Men nej den här satans läraren har mage att ljuga! Jag har minsann kvar mailen och de ska jag skicka in, jävla fjantar!


Sådär, det var skönt att få det sagt...

Jo men visst

En vinst till idag! Nu är det bara en match kvar. Och serien avgörs på mest spännande sätt. Vinner vi blir vi etta, förlorar vi blir det andraplatsen. Hur som så får vi ändå kliva upp till högsta serien i år.

Och igår var jag och Julia duktiga och pluggade ända till nio på kvällen. Hur bra gjort är inte det på en lördagskväll!? Medan ni andra var ute och roade er så satt vi här och kämpade med avskrivningar, privatbostäder, avskattning och annat underhållande. Och nu är jag här igen.

Snart är det iallafall dags för egen match. Håll tummarna!

Vinst

Började helgen på bästa möjliga sätt måste jag säga. Storvinst med knattarna mot det lag som vi har vår enda förlust hittills. Känns väldigt bra! Frågan är ju bara vad vi höll på med förra gången när vi förlorade? Nu väntar jag bara på att Julia ska komma hit så ska vi plugga resten av dagen. Om hon nu hittar det vill säga. Den som lever får se...

Trevlig helg!

Fredag

Nu är det helg. Skönt tänker ni. Plugg tänker jag. Och basket såklart. Matcher i helgen och för tillfället sitter jag givetvis bänkad framför tvn och kollar på Pippen i Sundsvall - Akropol. Är man basketnörd så är man. Sedan kanske jag ska läsa lite beskattningsrätt. Om jag orkar. Hoppas ni har en fin helg. Själv laddar jag inför de kommande istället.

Tillbaka i verkligheten

Det känns allt annat än bra att det är vardag igen. Vardag på riktigt alltså. Släpade mig upp imorse och sitter nu och pluggar. Vad tråkigt det känns med beskattningsrätt när de senaste veckorna i stort sätt bara innehållit roliga saker. Usch! Att pojkvännen fortfarande ligger och sover gör ju inte saken bättre, jag vill också. Men nu är det dags. Mycket studier som väntar och träningarna sätter igång med en rivstart. Tre träningar idag.

Igår blev det bio igen. Redan två gånger detta år, herregud! Vi såg Arn och den var riktigt bra. Även fast jag inte läst boken. Tycker nästa film kan komma nu på en gång. NK-rea var det också, där fina saker inhandlades. Nu blir det snålt med shopping ett tag tror jag bestämt.

Tillbaka till FÅAB-reglerna...

Update

Bloggen har visst tagit lite lov den med. Hade iallafall ett jättefint nyår. Ramlade i säng vid halv sju och var allt annat än pigg på nyårsdagen. Gick på bio med systrarna och såg Guldkompassen vilken var rätt bra. Har turnering med knattarna. Har varit i Norrtälje hos faster. Är sjuk. Igen. Hatar det! Måste plugga men jag vill inte. Min pojkvän är den finaste. Vi har verkligen haft bra dagar senaste tiden. Återkommer.