Uppsats

Helgen som spenderades i Göteborg med kidsen känns som evigheter sedan trots att det faktiskt bara är onsdag idag. Har knappt haft en lugn stund sen dess, uppsatsskrivandet är inne på sista veckan så ni kan ju tänka er hur mitt huvud känns just nu. Har iallafall haft Mian över på en liten fika nu ikväll. Det var mys som alltid såklart. Nu är det hög tid att sova för imorgon väntar ännu en lång dag. Någon gång kanske bloggen slutar att handla om uppsatsande hit och dit men för tillfället blir det inte roligare än så här.

Göteborg

Borde egentligen packa inför morgondagens resa till Göteborg men jag får liksom inte riktigt tummen ur. Skulle gärna slippa packa, det är det tråkigaste jag vet. Alla säger att det är värre att packa upp men jag tycker inte att den biten är så farlig, då behöver man ju bara avgöra om kläderna är rena eller smutsiga. Men när man ska packa, då måste man bestämma vad man ska ta med och vad inte och så vidare = jobbigt och tråkigt. Istället tittar jag på tv, äter knäckemackor och väntar på j-a. Packningen kan ju gott vänta till imorgon. Hur som så ska det iallafall bli kul att åka till Göteborg. Coacha matcher (längesen!), gå på Liseberg, retas med tjejerna och umgås med basketfolk.

Andas ut för en kort stund

Den här veckan har varit helt crazy. Har ägnat dagarna långa åt att skriva uppsats och när jag inte har gjort det så har jag tänkt på uppsats. Har trots att jag redan på måndagen låg efter med sömnen efter Paris inte kunnat sova ordentligt och känt mig konstant illamående. Men igår skickade vi in uppsatsen för opponering så nu har jag kunnat slappna av lite. Även om den inte alls är klar och det är ytterligare två galna veckor som väntar så kändes det igår som efter att man skrivit en riktig jättetenta. Några spänningar släppte och i natt sov jag djupt och utan att vakna sjuttioelva gånger. Skönt!

Idag är tempot lite lugnare. Har ätit frukost framför tvn i lugn och ro, det är lyx det. Ska läsa en annan uppsats, cykla hem till mamma för lite ompyssling och ikväll ska jag laga middag till sambon. Känns som lagom med planer om jag får säga det själv. Ser fram emot en bra helg med barnkalas, vårfest, brunch och träning med kidsen. Och självklart en hel del opponeringsarbete.

Längesen

Nu är det så längesen jag skrev att jag knappt vet var jag ska börja. Det känns alltid så knepigt att skriva när man inte har gjort det på länge och så skjuter man på det lite till och så blir det ännu knepigare.

Bakåt:
  • Har jobbat på med uppsatsen. Det går framåt.
  • Var lämnad ensam efter Valborg då J-A åkte till Tyskland. Var mycket med familjen, mys!
  • Har spelat en träningsmatch mot Alviks div 4 lag. Det var gamla griniga tanter det.
  • Har varit i Paris och hälsat på Jonna!!! Det var så roligt och Paris är en mycket trevlig stad!
  • Massa andra saker säkert men det enda jag kommer på att jag ägnat tiden åt är UPPSATS.
Framåt:
  • Paj-inlämning på torsdag.
  • Vårfest hos Carro och Andreas på lördag. 
  • Paj-seminarium på måndag.
  • Till Göteborg på basketfestival på onsdag.