Bio bland annat

Uppe tidigt idag! Bara halvt frivilligt om jag ska vara ärlig. Han som jag delar säng med kan efter sin operation bara sova på rygg vilket leder till att han snarkar väldigt mycket. Till slut gav jag upp mina försök att somna om och gick upp. Med en kopp te som sällskap tänkte jag ägna morgonen åt studier istället. Det gäller att vara effektiv.

Igår var jag med mamma och ena syster på Antik- och kuriosamässan. Det var roligt och jag kom hem med några små saker. Alltid skoj! Sedan var det damlagsmatch följt av bio. Såg Män som hatar kvinnor såklart. Den var bra men boken är bättre. Ser fram emot resten av filmerna, synd att man måste vänta i evigheters evighet.


Onsdag

Operationen igår gick tack och lov bra och idag har j-a fått komma hem. Han mår bra men är ihophäftad längs hela huvudet, det är läskigt! Men pigg är han och det är huvudsaken, så pigg att han faktiskt är iväg på möte för stunden. Så jag är själv hemma, ska läsa artiklar och dricka nyponsoppa.

Igår var som sagt jag och fina vännen Linda (basket) ute och åt middag. Det var gott och väldigt mysigt. Vi ses så ofta genom basketen att vi lite glömmer bort att ses annars, skärpning på det måste jag säga! När jag kom hem sedan var jag jättetrött och gick direkt och la mig. Det tar på krafterna att vara orolig tydligen.

Dags att läsa. När j-a kommer tillbaka blir det glass och ett nytt avsnitt House, bästa serien!



Operation

Idag opereras älskling. Det är läskigt tycker jag. Förhoppningsvis får han komma hem redan imorgon iallafall och då ska jag krama allt vad jag orkar. Idag får man inte hälsa på honom på sjukhuset tyvärr. Så för att sysselsätta mig så ska jag äta middag med Linda efter jobbet.

Orolig

Den här veckan har varit lite omtumlande. Varför? Jo min fina pojkvän har nämligen gjort sig illa och ska opereras på tisdag. Han har krossat en del av skallbenet, det är sjukt läskigt men han har klarat sig bra och det är inte farligt. Han mår ganska bra och har haft otrolig tur som inte mår sämre. Självklart är jag tacksam för det men operationen oroar mig något otroligt ändå... Usch!

Förrutom spickor i pannan har den här veckan bjudit på en hel del studier. Veckans första dagar läste jag kurslitteratur konstant. I onsdags hade vi vårt andra uppsatsseminarium vilket gick väldigt bra, mycket som ska göras bara. I torsdags skrev jag hemtenta i affärsutveckling. Satt och skrev i dryga tolv timmar med bara en timmes paus då jag var på knatteträning. Vet inte hur det gick, väldigt flummig kurslitteratur vilket inte passar mig alls men man kan ju knappast påstå att jag inte försökte.

Roligara saker har också hunnits med. Igår när hemtentan var inskickad var jag på en kompis dansuppvisning, det var jätteroligt och de var väldigt duktiga. På kvällen myse jag och j-a med tacos och film. Vi kollade på Stardust, hade inte sett den innan. Den var himla fin och jag kom fram till att jag för tillfället är väldigt förtjust i sagofilmer. Idag har vi kollat på herrlaget och sedan kom Linda (brunhåriga) hem till mig. Vi åt en god middag och satt sedan och pratade medan vi kollade på (och sågade) melodifestivalen.

Nu blir det snart sängen tror jag allt. Har en förkylning som jag gärna skulle bli av med snarast.

Sugig dag

Usch vilken dum dag! Pluggade i godan ro när jag plötsligt fick fruktansvärt ont i magen och började må illa. Senaste timmarna har jag knappt rört mig från soffan. Tvingades till slut (efter att nästan ha spytt) inse att det inte skulle bli några träningar för mig idag vilket suger hårt. Orka vara sjuk! Dessutom flyttar en av mina knattar på onsdag och nu kommer jag antagligen inte hinna säga hejdå till henne. Boring!

Update

Har ju varit dålig på att uppdatera här. Sen sist har jag hunnit med:

... att äta pitepalt. Ganska gott faktiskt.
... coachat sista två elit a matcherna - vinst i båda!
... haft raclette-middag.
... fått världens blåmärke på knät under min match igår.
... börjat läsa litteraturen till hemtentan på torsdag, flummigare får man leta efter.

Och kurslitteraturen är precis vad jag ägnar mig åt för tillfället. Sjukt tråkigt är det, känns som den här veckan kommer bli allt annat än rolig tyvärr. Bara att bita i det sura äpplet...

God sak

Igår var jag hos Julia och pluggade. Hon hade bakat en mycket god äppelkaka som jag fick äta av, det gjorde mig glad! Nu måste jag komma på något gott att bjuda på när hon kommer hit nästa gång,jag  vill ju inte vara sämre liksom. Ska vi hålla på så här så slutar det nog med sjurätters innan uppsatsen är klar!

Vi tog även en promenad i Tyresö och då gick vi förbi en blodbuss. Jag har aldrig lämnat blod men tänkt flera gånger att jag borde göra det. Men som vanligt är det ju så svårt att få tummen ur. Julia har iallafall lämnat förut och tyckte att vi skulle göra det även igår. Sagt och gjort så klev vi in i bussen och jag registrerade mig som blodgivare. Fick dock bara ta blodprov igår och så skickar de det på tester för att se att jag är frisk. Nu är frågan bara hur jag ska klara av det här? Jag tyckte det var jobbigt igår när hon tog typ tre små rör - hur ska 4,5 dl gå? Men det är ju för en bra sak så jag får väl bita ihop!

Idag har jag haft sovmorgon, hur skönt som helst faktiskt. Har precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen. Idag väntar läsning och städning så jag kan inte påstå att jag skyndar mig. Läser nog lite till i tidningen när jag tänker efter.


Lugnt hus

Bamse sover och jag läser.
Melodifestivalen står på men ingen av oss vill titta.
Det är ju bara skräp om jag ska vara ärlig.
Snart ska vi gå kvällsprommis.
Sen blir det te minsann.


Yes!

Helgen började riktigt bra igår. Fem minuter innan det var dags att gå från jobbet loggade jag in för att kolla om beskattningsbetyget kommit. Visst hade det kommit, A och bara ett ynka fel! Nöjd och glad med andra ord! Hemma blev det apelsinkyckling till middag och så tittade vi på Sagan om konungens återkomst. Himla bra triologi det där. Nu har jag ätit pannkakor och färskpressad apelsinjuice till frukost, smarrigt värre. Ska läsa en artikel (vetenskaplig jobbig) och sedan höra om min syster vill leka med mig. Inga matcher idag, däremot tre stycken imorgon. Ikväll ska jag vara hundvakt åt min absoluta favorit. Vi kanske pluggar lite och tittar på tv han och jag.

Trevlig helg!

Sova!

Jag är så trött att jag inte vet vad. Och det är konstigt för jag sov ganska mycket inatt och klockan är inte ens halv elva ännu. I vanliga fall är jag fortfarande på träning vid den här tiden. Märkligt men jag gör väl som kroppen säger och går och knyter mig. Imorgon är en ny (förhoppningsvis) piggare dag. En dag då jag ska plugga med Julia, träffa Anna och Nattis, titta på basket och sist men inte minst - fira Malis som fyller 20!

Magisteruppsats


Vad ljust det är idag, underbart!

Har uppsatsplanerat med Julia och det känns bra måste jag säga. Vi har ett ämne på gång och har hittat en del källor redan, Jag hoppas verkligen att det här kommer bli bra för vi tycker båda att det är intressant och det gör ju det hela mycket roligare. Ska ägna eftermiddagen åt att läsa lite och imorgon blir det artikelsökning hela dagen lång. Inte så illa faktiskt!