Ingen frukost här inte

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Några finfina flickor blev en finfin tös i form av Carro och några öl blev istället några smarriga drinkar. Tråkigt att de andra bangade men vi hade det så trevligt så iallafall. Lägenheten var superfin och på bekvämt promenadavstånd. Själv har man ju en bit hem men jag plockade upp en askalas Linda på väg till tunnelbanan så jag fick ju sällskap och då gör det inte så mycket att resan är lång.

Nu väntar snart lunch med j-a och en (bakis?) Linda. Vem behöver äta frukost liksom?

Vad händer i helgen?

Arbetsdagen börjar lida mot sitt slut. Har haft fullt upp hela dagen, skickat i väg hur många fakturor som helst. Nu ska det snart bli skönt med en välförtjänt helg utan det minsta studier.

Fredag: Ut med några finfina flickor och dricka några öl. Och titta på Carros lägenhet förstås.

Lördag: Titta på damernas semifinal i allsvenskan. Knattarna har lagflaggetävling så ska hålla tummarna för att de vinner. På kvällen blir det tjejmiddag hos Madde och Mickan.

Söndag: Öppen för förslag. Träffa syster? Titta på basket? Sova? Bara ha det sjukt skönt helt enkelt.

Trevlig helg på er!

Slut på bloggtorkan

Här har det varit torka minsann.

Idag är det fredag igen, härligt härligt.
Hade tenta i tisdags, hur den gick återstår att se. Den var svår men det känns skönt att den är gjord. Plannja piskade upp 08 ordentligt i första finalen, får se om 08 står emot bättre idag på hemmaplan. Jobbade igår och jobbar idag. Igår målade vi lagflagga med knattarna, bildbevis kanske kommer. Nu är det dags för lunch.

Måndag

Har förvånansvärt nog (eller inte?) ägnat dagen åt studier. Imorgon är tentan i affärsredovisning och sedan ska det bli riktigt skönt att för ett tag kunna strunta i periodiseringar, avskrivningar och allt annat. Några dagars skolledighet följt av jöken ska bli härligt. Ute har våren kommit tillbaka och jag skulle mycket hellre befinna mig utomhus än sitta inne och tråka med alla böcker och anteckningar. Men det ska nog bli tid till det också. Hoppas bara att det fina vädret håller i sig.


Våffeldagen

  • Torsk med knattarna idag med. Inte alls roligt.
  • Tenta-panik till tusen.
  • Pratat med Anna och Mian på msn, mys!
  • Ska äta mig proppmätt på våfflor ikväll.

Hoppas ni äter många våfflor och mår bra. Jag är smått off till tisdag kväll då tentan ska skrivas. Det känns inte alls bra, får se hur det går. Vädret är iallafall fint, alltid något. Nu - åter till studierna och paniken.

Puss!


Inget roligt lördagsnöje

Usch, vi förlorade med knattarna med TRE poäng. Inte alls roligt och efter imorgon är slutspelet färdigspelat för vår del. Skulle ju vara väldigt skönt att avsluta med en vinst. Sedan är det i och för sig Billy Basket Cup kvar!

Nu sitter jag då återigen och pluggar. Att läsa om föreställningsramen, leasingavtal och dotterbolag är ju inte riktigt det lördagsnöje jag önskar men sånt är livet ibland. Har iallafall laddat upp med lite godsaker (onyttigheter) och till middag blir det oxfilé med potatisgrattäng, mums! Det tycker jag man är värd när man sitter hemma i sin ensamhet och tentapluggar på en lördagskväll.

Vad händer i helgen?

Fredag: Inte den roligaste dagen idag. Studier för hela slanten och trött som sjutton är jag. Det går så trögt att läsa att jag blir tokig. Dags för något uppiggande att äta tror jag bestämt. Det är ju ändå fredag. Ikväll ska jag så småningom mysa med j-a men fram till dess blir det affärsredovising.

Lördag: Match med knattarna mot Wild West. Vi förlorade första matchen mot dem och den andra vann vi. Spelar vi bra borde det gå vägen, vilket är nödvändigt för att vi ska gå vidare i slutspelet. Har själv sista matchen i serien. Vi möter serieledarna och har ont om folk, får se hur det ska gå. På kvällen blir det en så rolig aktivitet som plugg, det man inte hinner på dagen får man ta igen på kvällen...

Söndag: Med risk för att låta tjatig väntas mer plugg och knattematch på eftermiddagen.
 
VIlken totalt ovarierad helg detta ser ut att bli. Men efter tentan på tisdag händer det grejer. Då är jag ledig i flera dagar och sedan ska jag faktiskt läsa juridisk översiktskurs resten av terminen, vilket ska blir riktigt skoj. Dessutom är det snart påsk och då är j-a ledig hela veckan och jag också nästan.

VIktiga matcher

Igår var jag och j-a och ungefär 2000 andra och kollade på semifinalen mellan 08 och Solna. Det var sjukt varmt men matchen var bra, eller snarare 08 var bra. Solna hade inget spel över huvud taget och 08 vann och gick däremed rättvist vidare till final med 3-1 i matcher. Alla finaler kommer sändas på tv så vet inte om det är värt att åka till frysen och kolla, fick stå upp hela matchen igår. Men å andra sidan är det ju lite skoj att kolla live.

Idag har jag pluggat hela dagen och sedan haft träningar. Vi slog rekord på vår egen träning, och var hela femton stycken! Till helgen spelar vi sista matchen i serien och knattarna har två viktiga slutspelsmatcher. Måste vinna för att gå vidare från gruppen så det är fullt ös som gäller.
 
Dags att sova nu, god natt!


Kycklinggul

En sak jag ogillar: Överstrykningspennor som läcker och kladdar. Nu är jag gul som en kyckling om handen. Problemet är att jag inte vill byta penna för jag vill inte ha hundra olika färger i boken, tycker nämligen av någon oförklarlig anledning att det är väldigt irriterande. Så jag får nog fortsätta vara gul. 
 
Vilka problem va!

Väder-blogg igen

Jo jag vet, jag bloggar en hel del om vädret. Men det är faktiskt ganska intressant med väder tycker jag. Och dessutom har vädret idag varit ganska galet. På cirka en timme hann jag uppleva moln, hagel, regn, sol och snö. Det är det inte ofta man gör måste jag säga. Och blåsigt var det ett tag också. Hua, riktigt aprilväder - fast i mars.


Långväga samtal

I lördags var jag och j-a på Roppongi och åt middag. De har stans bästa sushi så vi åt tills vi nästan svimmade och drack japanskt öl. Vi firade ju sex år i torsdags och jag måste säga att allt känns helt perfekt. Efter den supergoda maten åkte vi hem och myste till Grey's anatomy.

Igår förmiddags fick jag ett mycket efterlängtat samtal från Mian och Anna. Var helt underbart att få prata med dem igen och höra deras röster. De verkar ha det hur bra som helst och jag fick en uppdatering på vad som hänt down under. Nu känns det inte lika tomt här hemma fast samtidigt så saknar jag de nästan ännu mer nu efter att ha pratat med dem.

Ny vecka idag och vårvädret som besökte oss förra veckan är nu som bortbåst. Grått och kallt är vad det är nu och man har inte alls lust att göra något annat än krypa ner i sängen hela dagen, måndagsdepp tror jag det kallas. Men idag är det iallafall föreläsning och sedan knatteträning, får se om något plugg hinns med också. Förhoppningsvis blir det till att träffa j-a ikväll.


Lördag

Middagen igår var himla trevlig. Linda bodde fint om än lite rörigt, är man nyinflyttad så är man. Från balkongen var det kanonutsikt ut över vattnet och stan, där sitter man gärna och dricker några drinkar på sommaren. Det tar tyvärr en hel evighet att åka hem från Lidingö, en och en halvtimme. Inte det roligaste plus att det är så himla jobbigt att åka tunnelbana på kvällen när man själv är nykter och trött och runt omkring en är det massa partyglada människor som luktar sprit och för oljud. Men men, det var väl värt resan ändå.

Nu är det studier som står på schemat. Har redan hunnit med en timmes koncernredovisning och efter att jag fixat en kopp te ska jag fortsätta. Tenta den 27 och förstår inte hur jag ska hinna med allt. Alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid, som vanligt med andra ord.



Vad händer i helgen?

Fredag: Pluggade några timmar på biblioteket och nu jobbar jag. Efter jobbet blir det en runda på stan i väntan på att Linda (brunhåriga) slutar. Sedan ska vi på middag hos andra Linda (blonda) i hennes nya lya på Lidingö. Spännande spännande och roligt att träffa Lindorna.

Lördag: Studier, studier, studier. Ser jag verkligen inte fram emot men ett nödvändigt ont. På kvällen ska jag iallafall inte plugga för då ska jag och j-a ut och äta. Vi firar lite i efterskott och ska ha en riktig myskväll.

Söndag:  En skön sovmorgon förhoppningsvis. Första slutspelsmatchen med knattarna och näst sista egna matchen. Så mycket mer kommer inte hinnas med.

Trevlig helg!

6 år

33082-39

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i sex år. Jag älskar dig mest i hela världen.

Dagens upptäckt

image53
Dagens upptäckt gjordes i affären när jag och Lisa-hjärtat skulle köpa glass. Top Hat is back! Glassfavoriten nummer ett när man var liten är tillbaka, fortfarande lika smarrig. På vägen hem gick jag och Lisa och njöt - av glassen och av solen. Kan det kännas mer som vår?

Glad!

Idag är en sådan där glad dag. Fast att jag mestadels ska plugga så känns allt himla bra. Orsak? Jag skulle gissa på vädret, solen skiner och temperaturen kryper högre och högre. Åh, jag älskar våren! Allt blir så mycket enklare och roligare. det blir ljusare och varmare, skolan känns inte lika jobbig, i basketen är det slutspel på gång och man får plocka fram alla vårkläder.

Nu ska jag ägna ytterligare en timme åt koncernredovisning. Sedan kommer Lisa på lite lunch och promenad, en bra paus från studierna. Kvällen kommer nog också att gå i studiernas tecken. Det är bara två veckor kvar till tentan, alldeles för kort tid. Känns som att kursen precis har börjat, och ja - det har den ju i faktiskt precis gjort för min del. Får väl skylla mig själv...


Vårvecka

Ja om man ska tro på väderleksrapporterna så kommer ju våren riktigt ordentligt den här veckan, vi håller tummarna för att det stämmer. Förrutom vårväder (förhoppningsvis) så blir det mycket studier i veckan och om jag någon gång tillfrisknar även lite träning.

Helgen gick fort som alltid. Knattematchen igår blev inställd (vilket inte direkt gjorde mig jätteledsen) men annars följde helgen planerna. Träffade j-a igår och såg två avsnitt av Prison Break. Det är helt klart den bästa serien just nu, händer så mycket hela tiden, sjukt spännande!

Nu - frukost!

Vad händer i helgen?

Skönt att det inte blev så många dagar den här veckan.

Fredag: Har pluggat lite och tagit det lugnt. Är så galet snorig, har nog hunnit med cirka 100 nysningar och snytit mig minst lika många gånger. Men inte hindrar det mig från kvällens party. Middag hos Julia följt av utgång. Sitter här och laddar.

Lördag: Egentligen har jag match men med den här förkylningen tvivlar jag på att jag kommer kunna spela. Men i så fall kollar jag självklart. På kvällen blir det mys med Lisa (och Carro?). Ett taco-berg vore inte helt fel.

Söndag: Knattematch alldeles för tidigt på morgonen (samling kvart i åtta) och sen är resten av dagen än så länge ett stort frågetecken. På kvällen vankas det coachmöte med 95-årskullen.

Trevlig helg!


Ekonomernas dagar

Idag var det ekonomernas dagar på universitetet. En massa företag som ställer ut och pratar om framtiden, försöker värva medlemmar till en mängd olika föreningar och så vidare. Det bästa är alla dessa påsar man får med sig (vattenflaskor, pennor, godis, ficklampa m.m) och självklart fikabordet som är hur stort som helst (och gratis). Hos AMF tog de ett kort på en och om en vecka så skickar de en bild på hur man kommer se ut när man är 65. Vill man verkligen se?

Nu ska jag kurera mig, förkylningen blir inte direkt bättre och jag ska ju faktiskt ut och svänga de lurviga imorgon. Det är tjejmiddag hos Julia med efterföljande utgång och då ska även Carro och Lisa mötas upp. Ska bli jätteskoj, var hundra år sedan vi var ute och slirade. Så nu är det halstabletter och lugna puckar som gäller.

Tillbaka till verkligheten

33082-51

Nu är jag hemma i Svea igen. Inga brytna ben men en jobbig förkylning har jag fått med mig, usch! Hade föreläsning imorse och kunde konstatera att jag har en hel del att läsa in. Men vad gör det när man har haft en superbra vecka i Alperna med finfina backar, soligt väder och smarrig mat? Har aldrig tidigare upplevt så bra skidåkning och solen sken så gott som varenda dag. Ett skid-paradis kan man helt enkelt konstatera.