Skottdagen

Fredag är det idag, en härlig dag! Jag ägnar morgonen åt revisionsplikten och om några timmar ska jag träffa Madde och se om vi kommit någon vart. Vi har ju iallafall hunnit läsa in oss en del. Sedan är det helg, åh så skönt!

Ikväll blir det något så udda som kräftskiva. Ska bli riktigt skoj. Vad som händer mer vet jag faktiskt inte. Ovanligt lite planer om man säger så. Men det dyker nog upp trevliga saker att sysselsätta sig med. Har ännu inte hunnit simma denna vecka så det kanske får bli ihelgen.


Memories

Sitter på jobbet. Radion är inställd på Rix fm och där är det just nu MorronZoo. Det är väl helt okej men allt jag kan tänka på är när jag och mina vänner var i Åre 2006 och träffade på både en kraftigt överförfriskad Titti och en rätt slirig Gert. Roligt var det!

I övrigt har jag så ont i ögat att jag dör...

Onsdag

Jag mår illa. Vill bara lägga mig och sova men jag måste läsa massa först. SUCK!



Innan illamåendet kom nu på kvällen har dagen varit bra iallafall. Träningen imorse för knattarna var inte så givande dock, väldigt få där. De har väl roligare saker för sig på sportlovet kan jag tänka mig. Sedan efter några om och men så tog jag en promenad hem och ägnade några timmar åt revisionsplikten. Artiklarna jag håller på och läser är faktiskt ganska intressanta men det känns inte direkt som jag är redo att börja skriva på en c-uppsats.

Mina systrar och systerdöttrar kom förbi och då passade vi på att trycka i oss lite bullar. Usch, vad svag jag är för kanelbullar, typ det godaste som finns. Så sedan när jag träffade Linda för fika så var jag alldeles mätt av de där bullarna, typiskt.

Vi hade det iallafall väldigt mysigt jag och Linda (brunhåriga). Det är lite tomt här hemma när den tredje i vår lilla trio är i Makedonien men vi gör vårt bästa för att hålla ställningarna tills hon kommer hem i sommar. Idag sågs vi på ett fik, drack stora mängder te och pratade om det mesta. Som vanligt med andra ord. Vi är väldigt bra på att dricka te. Fick en liten chipspåse av Linda med världens godaste chips - pepparchips. Om jag inte mådde så illa skulle jag äta upp den omedelbums men nu får det nog vara tack!

Arbeiten

Är på jobbet men det var på håret att jag tog mig hit imorse. När Valhallavägen skulle korsas var det nära att jag blev överkörd av en fartdåre som körde mot rött. Och det var inte så att det precis slagit om utan det hade med marginal hunnit bli grönt för fotgängarna. Galning! Det enda positiva var väl att jag vaknade till ordentligt efter att ha tillbringat de första vakna timmarna i dimma. Precis som jag förutsåg så var det ju svårt att somna efter träningen igår. Men nu är jag här och betar av högarna med papper.

Två veckor kvar...

Träning

Jag har längtat efter basketträningen hela dagen. Verkligen kännt mig laddad och tänkt att åh vad kul det ska bli. Nu kommer Linda och hämtar mig om en kvart och helst av allt vill jag bara gå och lägga mig. Är sjukt trött och sängen ser väldigt lockande ut, kanske läsa lite och sedan somna framför tvn. Men det är klart att jag ska gå på träningen. När jag väl kommer dit är det jättekul och sedan är jag pigg som en mört när jag kommer hem och verkligen borde gå coh lägga mig. Samma visa varje vecka!

Upp och hoppa nu

God morgon!

Efter en god natts sömn känner jag mig för en gångs skull rätt utvilad. Bra det, för om en stund ska jag iväg och hålla träning för en (förhoppningsvis) himla massa barn. För er som inte går i skolan och därför inte är så informerade kan jag berätta att det är sportlov denna vecka och därför något så trevligt som sportlovsbasket. Vi får väl se hur ånga som orkar sig upp till träning klockan nio första dagen på lovet.

Sedan blir det till att jobba med uppsatsen för mig och Madde. Vi måste leta fram en massa material innan vi ens kan börja fundera på att uträtta något vettigt så det ska göras idag. Biblioteket blir vårt mål med andra ord. Förhoppningsvis blir vi lyckosamma där så Julia blir nöjd med oss när hon kommer hem!

Annars blir det mest plugg och jobb i veckan. Har ingen ny kurs som börjar förrän i april så nu lägger vi allt krut på c-uppsatsen vilket nog är bra. Har inga vanliga knatteträningar på hela veckan så min lediga helg förlängs med en lediga vecka. Kanske kan hinna med ett socialt liv då?! Den som lever får se...


Bra

Min lediga helg är bra den. I fredags var det heltrevligt. Tjejer på förfest med 90-talsmusik, mycket bra! Goda drinkar dracks det, blandade av proffset själv - Karin! Väl ute trodde jag att Nattis hade fått solsting när hon bjöd hejvilt, men det tackar vi för. Nästa gång får det dock bli lite dansande tror jag bestämt. Somnade vid halv sju och tre-fyra timmars sömn senare var jag som ny. Eller kanske inte men på benen iallafall och det var ju en bedrift får jag lov att säga. Tillbringade lördagen med mina systrar och ska snart återse en av dem igen. Trevlig söndag!

Snart!

Ikväll har jag pluggat och tittat på GE-galan. Friidrott är verkligen min grej. Kan ju inte direkt påstå att effektiviteten har varit hög men lite har jag allt fått gjort. Den här dumma hemtentan ska lämnas in imorgon och det ska bli så skönt. Ska fira inlämningen och slutet på den värsta kurs jag läst med en riktig partykväll med tjejerna.

Annat som är värt att fira:
Att jag och j-a bokade en resa idag.
Att årets ledarresa är bestämd. Det blir till Zakynthos, därifrån har jag bara fina minnen.
Att de sa på tv att våren kommer imorgon. Åh sol, kom genast hit.

Nu blir det snart till att krypa till kojs. Ska göra klart arbetet imorrn och sen blir det kanske simmning innan knatteträningen. Det vore nog skönt. Och jag ser fram emot min lediga helg väldigt väldigt mycket ska ni veta.

Lill-lördag

En vän skrev till mig på facebook att hon låtsas plugga men egentligen tittar hon på tv. Jag känner igen det där. Jag gör det jämt. Jag pluggar men jag måste bara kolla mailen. Jag pluggar men jag ska bara ringa ett telefonsamtal. Jag pluggar men jag skulle behöva något att äta. Vips, har det gått tre timmar. Oj, har jag pluggt i tre timmar redan, vad duktig jag är. Som nu till exempel. Sitter och filar på hemtentan men jag ska bara blogga lite. Ni förstår vad jag menar. Och jag gissar att ni också gör det.

Dagen har varit bra annars.
Fin sol imorse.
Jobbat ett antal timmar.
Shoppat lite lite.
Ska träffa pojkvännen snart.
Håller tummarna för en sak. Eller två.

I can't stop this feeling

Sitter på kontoret. Om jag tittar ut genom fönstret blir jag alldeles bländad av solen. Åh, det är så härligt. Visst blir man mycket gladare nu när det börjar bli ljust? På lunchen får det banne mig bli en liten promenad. Vårkänslorna kommer bara mer och mer för varje dag. Hoppas det inte blir någon mer vinter nu. Jag längtar efter första dagen man kan ta en fika ute på rasten, när solen börjar värma och man kan strunta i vantarna utan att händerna blir torra som fnöske.

Veckan kommer gå i studiernas tecken. Det är sista veckan på V&M-kursen vilket är skönt. Sedan kan vi äntligen lägga fokus på c-uppsatsen. Det är även sista träningsveckan med knattarna innan sportlovet. Ska bli skönt att få lite ledigt, har varit mycket senaste tiden. Tänk, till helgen har jag inte en enda match. Då ska jag passa på att sova och njuta.

Längtar

Jag och min pojkvän letar sedan en tid tillbaka efter en gemensam lägenhet. Många undrar varför inte jag bara flyttar in hos honom men jag vill att det ska vara vår tillsammans. Men jag börjar bli lite otålig nu. Var på visning idag, en tidigare i veckan och ska på ytterligare en imorgon. Åh, jag vill flytta hemifrån nu!

image139

Kalas

Idag är jag lite trött. Karin hade fest igår och det var mycket lyckat. Träffade massa människor som jag inte sett på år och dagar, de "gamla" vanliga (men minst lika fina) och det blev även några nya ansikten. Väldigt skoj även om det var rätt trångt ett tag. drygt 20 personer på 24 kvadrat, inte illa! Hade nog lite för trevligt för kom inte hem förrän fyra , sov några timmar och imorse var det knattematch igen. Vinst blev det och jag åkte på något så spännande som min första tekniska foul. Ojoj! 

Vad händer i helgen?

Nu är helvetetet (iallafall första delen) över. Är helt slut i huvudet. Borde egentligen vara flitig och genast börja skriva på min opponering men det orkar jag inte. Orkar knappt tänka över huvudtaget. Helg är det nu iallafall och det är skönt.

Fredag: Knatteträning som vanligt och sedan ska jag träffa pojkvännen. Tror han kan behöva en kram eller två, och jag med för den delen. Vi hade tänkt att gå på bio men insåg att det inte fanns något vi ville se så nu blir det hemmamys istället.

Lördag: Jag och mina små knattar ska ta en match åt de som är ett år äldre, så det lär bli spännande. Sedan är det egen match (om vi får ihop folk). På kvällen vankas det kalas för Karin och det lär bli lyckat. Många som man inte träffat på länge gissar jag.

Söndag: Match igen med knattarna, sista i serien. Vinner vi  kammar vi hem förstaplatsen tror jag minsann. Sedan står en lägenhetsvisning på schemat och så måste jag skriva den där himla opponeringen om jag inte hunnit göra det tidigare.

Trevlig helg!

Happy f*cking valentines day

Just nu hatar jag min utbildning mer än något annat. Jag hatar den här tråkiga kursen, jag hatar den här hemska hemtentan och jag hatar allt vad forskning heter. Hat, hat, hat! Och då är det ändå alla hjärtans dag, den dag som ska vara den mest kärleksfulla på hela året. Inte i min värld. Tur att jag och pojkvännen ändå inte brukar fira för det har jag inte direkt tid med. Åh, jag vill bara kasta ut datorn genom fönstret. HJÄLP!

Fullt upp

Helgen har varit prima ballerina. Igår vann knattarna (igen!) och sedan var jag hemma hos Linda för första gången sedan hon flyttade. Det var långt att åka men ändå inte så farligt som jag trodde. Och fint hade dem. Mysig dag helt enkelt. På kvällen träffade jag älskling som jag knappt sett på hela veckan. Vi åt god middag och skulle titta på basket men båda somnade omgående. Så är det när man har mycket att stå i.

Den här veckan kan nog bli den tråkigaste på länge. Hemtenta onsdag-fredag och dessförinnan spenderar jag den mesta tiden framför kurslitteraturen. Så vill ni ringa och säga något uppmuntrande är ni varmt välkomna. Ska iallafall smita till Vällingby idag för en liten räd i affärerna.

Phia har sett...

... Juno och den var faktiskt väldigt bra måste jag säga.
Rolig, rörande och klockren dialog.
Har ni inget bättre för er denna gråa lördag tycker jag att ni ska gå och se den!
Själv är jag på jobbet.

image138

Vad händer i helgen?

Fredag: Idag kom finaste Mian hem, äntligen! Har pluggat en del och ska snart ge mig iväg. Bio och middag med knattarna och sedan blir det Tant-reunion. Det lär blir kul.

Lördag: Av allt man kan göra så ska jag jobba. Och sedan är det knytis hos Carro på kvällen. Jag gissar att det kommer pratas och skrattas en hel del. Åh, jag längtar.

Söndag: Fasligt tidig knattematch. Någon gång under dagen ska jag hem till Linda (brunhåriga) och se hennes lägenhet, kika på bilder från deras Thailand-resa och äta tacos. Borde nog plugga också. Och vill träffa min älskling.

Sol tack!

Förstår inte varför jag är så himla trött hela tiden. Både igår och i förrgår har jag gått och lagt mig rätt tidigt men ändå har det varit stört omöjligt att vakna på morgonen och nu är jag så trött att jag nästan somnar. Måste vara vädret, vill härifrån till sol och värme.

Sådana nöjen får dock vänta ett tag. Har massor att göra för tillfället men om cirka en månad är jag och pojkvännen förhoppningsvis ute på vift. Solresa är tanken och maximal slapphet står på schemat. Vi får väl se var vi landar. Nu måste jag iallafall sätta mig och läsa massa kurslitteratur som jag hatar. Kan någon ge mig ett par tandpetare till ögonen?

Fettisdagen

Har ni ätit några semlor idag? Det har jag gjort faktiskt även fast jag inte är så färtjust i det egentligen. En i skolan som Swedbank bjöd på och som inte var särskilt god och sedan en Wienersemla här hemma vilken var mycket godare. Dock petade jag bort det mesta av grädden, det är ju varken gott eller bra för magen min.

image137

Annars har dagen bjudit på en del studier även om effektiviteten inte var särskilt hög. Vi har även börjat fundera på vad som ska läsas under hösten då det är fritt fram att välja det mesta men det var en himla röra med poäng hit och dit, halvfart och kvällstid. Det är ju betydligt enklare när någon väljer åt en samtidigt som det är kul att få bestämma själv. Vad det blir återstår att se...

Bra

Måste egentligen hoppa in i duschen nu men jag orkar inte än.
Måste skryta lite först...
VG på beskattningstentan! Sjukt nöjd!

Rövardotter

Helgen har varit bra den. God mat, trevligt sällskap och vinster i matcherna. Nu på kvällskvisten har jag kikat på sista delen av Ronja Rövardotter, det är en bra film det. Vi har nog alla lite Ronja i oss. Jag vet att jag har humöret... Och håret ibland kanske. Har även läst i kurslitteraturen. Den första boken är redan avklarad så idag började jag spana in den andra. Och den är hemsk. Massor med text, tråkig text och inte en enda bild. Om det är någon som vet hur jag ska genomlida detta så mottager jag gärna tips för jag ser just nu inget slut på eländet.

Veckan som kommer lär bli bra iallafall, den tråkiga kursen till trots. Mycket studier men till helgen blir det livat vill jag lova. Men först ska här läsas så det står härliga till.

Nästan helg

Fredag är det idag och det känns väldigt bra. Synd bara att jag har skola till klockan fem, det känns ju inte så uppiggande. Men sedan blir det nog desto trevligare. Mamma och pappa kommer hem från Sydafrika idag. De skulle egentligen ha landat tidigt imorse men planet blev försenat. Sedan ikväll är det styrelsemiddag och jag är medbjuden som respektive, trevligt trevligt.

Förkylningen är i stort sätt borta så igår tog jag mig till simhallen igen. Nu måste jag klura på uppsatsämne, första mötet i eftermiddag och vi har inte en aning om vad vi ska skriva om. Just nu känns inte tanken på 15 poängs uppsats om redovisning särskilt lockande.