Plugga

Det har varit en lång tisdag med massor av plugg. Vi håller för tillfället på med analys av en årsredovisning vilket inte är så jätte roligt. Mycket jobb och ganska stressat moment i kursen. Längtar till nästa torsdag då tentan är så man får den ur världen! Tur att vi har roligt iallafall när vi jobbar med analysen.

Höjde på bänkpressen på gymmet idag!!! Time to study more...


Vinterväder

Så var vintervädret här. Ja, jag vet att det har kommit snö tidigare, men nu har den kommit på riktigt. Imorse när jag vaknade var det alldeles vitt ute och det har bara fortsatt snöa hela dagen. Så himla mysigt!

Vi förlorade tyvärr mot BG igår vilket var väldigt tråkigt. Måste ändå ge creds till alla i laget för en mycket bättre insats än i lördags. Igår kämpade alla och försökte men vissa dagar går det inte lika bra som andra. Igår var en sådan dag vilket resulterade i att vi inte räckte ända fram.

Efter matchen firade vi mamma och pappas födelsedagar med god mat och lite paket. De blev mycket glada för lampan och muggarna. Kvällen var trevlig och jag åt så mycket att jag var rädd att jag skulle spricka. Sen kom j-a och vi tittade på Star wars men jag somnade trött som jag var. Allt som allt en alltför kort helg, med två tråkiga förluster och alldeles för lite välbehövligt pluggande.

Idag har jag haft föreläsning mitt på dagen vilket gjorde att det inte blev så mycket annan tid över. Nu ska jag sätta mig framför skolböckerna med te, pepparkakor och äppelpaj. Det tycker jag att jag är värd när jag ska vara duktig och plugga! Senare ikväll blir det träning som  vanligt.




Första advent

Matchen igår mot Sallén var en förstaklassig KATASTROF! Säger inte mer än så.. tror ingen vill minnas gårdagens insats särskilt länge. Därför ska vi se till att spela extra bra idag mot BG.

Var hos Jonna på middag. Väldigt trevligt. Mycket tjejsnack och sånt. Haha.. Det kom bland annat fram att ett  gammalt ragg till en av mina tjejkompisar rakar benen.. men bara på sommaren! Vi skrattade så vi höll på att dö!

Eftersom de andra flickorna skulle ut sen och göra stan osäker så åkter jag hem den långa vägen från Ekerö i min ensamhet. Idag är det ju nämligen match! Ska faktiskt ta och äta lite gröt nu innan det är dags att åka! Grymt laddad!

Pepparkaksberoende

Jag har blivit pepparkaksberoende! Så sjukt gott! Min vän Tina tipsade om att värma de över ett ljus så smakar de nybakade, måste testa!

I torsdags (en månad till julafton) blev det shopping med storasyster Linda. Vi handlade födelsedagspresenter till mamma och pappa, vilket inte var helt lätt. Som vanligt var de hopplöst dåliga på att önska sig något. Men vi lyckades till slut iallafall. De ska firas på söndag, mycket försenat.

Igår hade vi träning i Thorildshallen klockan sex vilket innebar att jag inte hann hem efter skolan. Så jag och Linda (från laget) bestämde oss för att fördriva några timmar istan innan det var dags att träna. Med tanke på att det var löning igår och alltså cirka en miljon människor ute visade sig detta vara en mycket dum idé. Träning blev det till slut och den var helt ok!

Nu ska jag anstränga mig till hundra procent för att plugga lite innan det bär av till Uppsala för allsvenskamatch. Sedan ikväl blir det kanske middag hos Jonna eller träff med pojkvännen och tv-soffan. Så ruskigt trött, veckan har minst sagt varit jobbig!

Tråkigt att snön försvann lika snabbt som den kom. Men första advent på söndag blir med all säkerhet mysig ändå!

SAKNAD

Jag saknar dig.. Tur att du kommer hem imorrn! 

Dagen har varit som vilken onsdag som helst. Ont i hälsenorna på träningen.

Jag funderade på vinterdepp idag när jag höll på att städa. Det är märkligt förstår ni. På vintern blir jag ofta nere och känner mig ledsen över det allra minsta. Stundtals vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna tills våren kommer. Men samtidigt så finns det så mycket som är bra med vintern. Julen, åka skidor, basketsäsong, snö och så vidare. Kan det vara så att vinterdeppen kommer bara för att man är så otålig på att de roliga sakerna med vintern ska komma? Jag menar på sommaren behöver man inte de där extra sakerna hela tiden för att orka med vardagen, man är glad ändå. På vintern behöver man dem för att orka med mörkret och kylan. Småsaker som ett sms, en varm kram och ett leende gör så mycket på vintern. Not to forget!

Dagens plus: Att mamma har börjat plocka fram julsaker!

Åre 2006

Åre

Åh vad jag längtar!

mys på hög nivå

Vinst mot Järfälla igår trots dålig match. Inga övriga kommentarer.

Gick från Islandstorget till Mian i snövädret, det var jättemysigt! Fick verkligen julkänslor av snön, bara en vecka till första advent! Hos Mian blev det tacos med Mian (såklart), Carro, Nattis, Jonna, Lisa och Elin. Gott var det och väldigt trevligt.

Sedan spelade vi labyrint och drack te. Nattis var sämst på labyrint och Carro vann lite oförtjänt men vi tycker om henne ändå. Det bästa av allt var att vi nästan bokade Åre, bestämde boende och vecka o så! Ska bli så sjukt kul! Längtar som en tok!

Just nu är jag hos j-a. Han har precis packat, åker till Göteborg imorrn. TYVÄRR! Dags för lite kvällsfika och film. Helgen har allt som allt varit mycket mysig och lugn. Skönt det för nu kommer en jobbig period fram till tentan!


Äntligen helg

Så var det finally helg igen, så himla skönt. Har ätit en jättegod lördagsfrukost och gosat med hunden en stund. Tyvärr skulle j-a upp och jobba imorse stackarn. Förstår inte hur han orkade, jag var som en zombie när han steg upp. Tråkigt att han alltid måste jobba!

Gårdagskvällen bjöd på två timmars träning och en stund hemma hos Dannis. Träningen var ganska bra faktiskt, den brukar inte vara det på fredagar. Vi spelade mycket och stundtal var det riktigt bra! Vi har alltid svårt att hålla fokus på fredagsträningarna. Det beror väl säkert på att det dels är fredag, dels att träningen ligger sent och är längre än de andra träningarna. Det märktes förstås även igår men jag tycker att vi jobbade på bra ändå.

Om en stund ska jag ringa Linda och höra om vi ska äta lunch och fika lite innan jag måste ge mig iväg. Vet inte riktigt när jag vågar ringa, hon har jobbat hela veckan så det finns en risk att hon sover VÄLDIGT länge idag. Men det vore roligt att hinna träffa henne, det var ett tag sen.

Ikväll blir det mys hemma hos Mian med flickorna! LÄNGTAR!


Tårta på jobbet

Dagens höjdpunkt!

Idag fyllde löneansvarig på mitt jobb 50 år (Grattis!) och därför fick vi tårta. Det fanns inte bara en, två eller tre utan hela FYRA stycken att välja på! Måste ju erkänna att jag fick lite ångest när jag skulle ta mig en bit men gott var det, som bara den! Mums Mums

Som ni säkert förstår har min dag i övrigt varit rätt tråkig och händelselös. Men snart är det helg och på lördag ska jag träffa några av mina favoritflickor! Det ska bli jätte skoj, längtar så efter er! Puss så länge!

Dags att plugga...  Bokslutstablåer står på schemat!


Tisdag is a bad day

I hate this day!
Idag har det haglat på mig, min föreläsning vara sämre än sämst och min vinterdepp är helt klart kommen. Förstod ingenting på föreläsningen och orkade knappt bry mig. Det blir till att plugga in det själv i veckan. Eftersom föreläsningen började tolv hann jag inte äta lunch innan vilket resulterade i rekordlågt blodsocker och extrem trötthet på vägen hem. Självklart hade jag glömt plånboken hemma, den här dagen hatar ju mig! Väl hemma väntade en kissnödig hund och micromat innan det var dags att kila på träning. Trött och på uselt humör kunde inte träningen gå annat än som bäst halvbra. Ljuspunkten var att få se j-a en stund, förlåt om mitt dåliga humör gick ut över dig!

Till råga på allt hade jag missat att det var dubbelavsnitt i Desperate idag och därför inte berättat det för mamma som förstås bara bandat första avsnittet. Vad annat kunde man vänta sig av en sådan här dag?! Nu måste jag se till att inte missa reprisen, för det vore katastrof. Pratade nyss med Nattis och hon sa att det var JÄTTE BRA! Jag är så nyfiken att jag nästan svimmar... SUCK!

När jag ändå klagar tänkte jag passa på att ta upp några till saker.
Jag tycker inte om att bra böcker alltid tar slut så fort. Jag ogillar när folk inte förstår att man har en dålig dag. Jag önskar att vi hann träffas mer och oftare. Lärare som inte kan förklara är lika korkade som dem som inte förstår. När det haglar borde allt ställas in så man får krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. J-a borde inte behöva jobba natt. JAG SAKNAR HONOM!

Nu ser jag verkligen fram emot att krypa ner i sängen med nya Cosmopolitan och NKs julkatalog. Förhoppningsvis är imorgon en sådan där bra onsdag då man är glad och lycklig. Jag funderar på att kanske handla en första julklapp så att vinterdeppen inte får så mycket utrymme. Julen är så himla mysig, den kan nästan alltid pigga upp mig! Imorrn kommer Emelie också, det blir skoj! God natt dumma tisdag!

Måndag

Tråkiga måndag. På något konstigt vis är måndagar alltid tråkiga. Helgen är över och vardagen fortsätter som vanligt. Det spelar ingen roll att jag är ledig idag. Det regnar och börjar redan bli mörkt. Det enda vettiga jag har gjort idag är att gymma. SUCK!
 Vill att det ska vara fredag igen. Helgen bara försvann, som vanligt. Hoppas veckan bjuder på lite roligheter iallafall. Ikväl blir det bio (Den utvalde) med Carro, mycket trevligt. Hoppas hon kan trolla bort min måndagsdepp. På onsdag kommer systerdotter Emelie hit för att sova över, den sötnosen. Hoppas hon tar med sig pärltavlor, det är faktiskt ganska skoj. Pappa åker till Paris imorrn, förhoppningsvis köper han med sig något trevligt hem!

Det sämsta av allt är att j-a jobbar natt så honom lär man inte se något av på några dagar! JAG SAKNAR DIG!


Back home

Så var man hemma från Luleå igen. En vinst och en förlust som egentligen borde ha varit TVÅ vinster! Fan! Skoj var det hur som helst. Like you girls!

Plus på resan:
Vinst mot BG
Nisses skumbad
Amalias sång
Myskväll!

Minus på resan:
Förlust mot Stars
Markos mobbar Bamse
Pastasalladen

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa boken jag lånat av Linda. Har kommit in i en riktig läsperiod just nu, det kanske är vädret som gör det.

YES! Ledig imorrn!

Pack time

Jag vet inte när det hände.. När jag var liten så älskade jag det. Jag tyckte det kändes som en smygstart på semestern och man funderade på hur resan skulle bli. Men sedan en dag förändrades något. Det var inte längre roligt. Att åka bort var fortfarande skoj och det ser jag alltid fram emot. Men jag HATAR att packa. Usch jag måste verkligen sätta igång nu. Luleå imorgon, 8.15 på Arlanda (hemskt tidigt). Hoppas alla i laget är taggade, det är jag! Jag tror jag lider av PACKNINGSSJUKAN!

Hysteriska Stella handlare

Today was the day... Skulle då titta på Stella kollektionen när den släpptes på H&M idag. Det va fullt med människor, eller snarare galna människor! Trodde inte att folk kunde bli så vilda av H&M kläder men tydligen hade jag fel, VÄLDIGT fel. Efter att ha blivit knuffad femtioelva gånger utan att se så mycket som ett enda plagg gav jag upp. Hade ingen lust att bli sånär som ihjältrampad bara för lite shopping, lite stolthet har man ju allt. Gick till debenhams och köpte örhängen istället, mycket roligare!

Sedan bar det av till Farmor för lite smarrig lunch och sedan vidare till universitetet för att ha bokföringsövning... gäsp! Men vi fick sluta tjugo minuter tidigare och det var mycket uppskattat.

Passade på att köpa en av de nya kursböckerna på vägen hem. 440 kronor för en bok om externredovisning. Inte ett dugg kul. Med ett stort hål i plånboken åkte jag hem och sörjde över bortkastade pengar och att det redan var bäcksvart klockan fem. Dags att dricka te och plugga lite nu!





Kväll

Suck.. Dubbelsuck! Förlust mot Söder idag. Jätte tråkigt eftersom att vi är bättre och BORDE vinna. Men vi har bara oss själva att skylla, dålig koncentration och inställning funkar bara inte, ovh kommer framförallt inte att funka i Luleå ihelgen.

Kikade lite på oc. Har ju redan sett alla avsnitt men kunde inte låta bli, det är ju så bra! Tack för lånet förresten Carro, du är en ängel! Bokföringsövning imorrn, åh så skoj... eller inte. Ska iaf gå och kika på Stellas kollektion på H&M först och det ska bli jätte skoj!

Nej, nu har min skrivare matat ut alla 45 papper som jag behöver till imorrn så nu ska jag drick lite te. Eller kanske gå och lägga mig och läsa i min bok. Jag är helfast!

Onsdag

Ojoj vad duktig jag har varit idag. Städat rummet i en hel timme! Fast först blev det sovmorgon och frukost framför inspelade desperate såklart. Love it! Tur att mamma klarade av att programmera videon igår, var på 08 - Dolphins i frysen med laget.

Skulle väldigt gärna berätta om min och Lindas lilla Mc Donalds upplevelse också men jag måste tyvärr rusa. Ska på lägenhetsvisning med j-a och sen bär det av till Västertorp för Damer B match. Suck! Väldigt långt att åka för Damer B match. Men det blir nog bra. Hurra för Luleå på lördag!