Hemma

Åh vad bra vi har haft det! Känns verkligen inte lockande att vara hemma och ha hundra saker att göra. Dessutom är både jag och pojkvännen superförkylda. Men det är bara att bita ihop för det här är en rätt hektisk vecka. Snart ska jag ge mig iväg och träffa Madde och Julia. Det blir studier hela dagen lång och sedan abslutas det hela med beskattningsseminarium ikväll. Ha en bra dag!


Ojoj!

Imorgon åker vi till Tyskland för att semestra och träffa släktingar!
Nu måste jag städa, packa och plugga.
Men jag gör det i nya skor!

Helg!

Äntligen fredag! Jag är helt utmattad efter en ganska hektisk vecka.
Vissa saker har genererat lite väl mycket negativ energi.
Skola, jobb och basket har tagit upp den mesta tiden.
Men har även hunnit med:
Fika med Carro och Mian
Matiné - Patrik 1,5
En runda till Ikea

Ikväll ska jag och Mian hem till Anna som är nyopererad och klappa lite på henne. Jag är jättesugen på att spela spel så jag hoppas de går att övertala till det. Sedan blir det massa basket ihelgen. Måste även plugga så jag kan åka till Tyskland med gott samvete på onsdag. Det ska bli så skoj med släktträff!


Varför

Kom hem från universitetet för en timme sen. Kvällsföreläsningen var inte särskilt bra. Jag och Julia gjorde oss nog mindre populära genom att sitta och viska hela andra halvan. Men helt ärligt, varför har man föreläsning till nio på kvällen på grejer som inte ens kommer på tentan? Hur motiverad blir man då att engagera sig?

Nu har iallafall j-a dragit till jobbet och jag hade en plan på att ligga och slappa en stund i soffan innan jag släpar mig i säng. Men idag fick jag som jag ibland får ryckningar i hela kroppen så att det inte går att slappna av. Tror att jag får det när jag egentligen är för trött för att sitta uppe och bara glo. Antingen måste jag aktivera mig eller så gör jag bäst i att släppa fram John Blund. Så jag tror jag väljer det senare och säger därför god natt!

Just another tuesday

God morgon världen och välkommen att vakna upp till ännu en förkyld dag!

Har faktiskt varit uppe i flera timmar men sitter fortfarande i pyjamas. Skönt är det och har fått massa saker gjorda. Diagram till en inlämningsuppgift i skolan, skickat några mail, fixat spelschemat för knattarna och uppdaterat deras adresslista. Har även haft mysig långfrukost med j-a som nu har krypit till kojs. Snart kommer mamma förbi och sedan blir det universitetet ända till nio ikväll. Gäller att ladda batterierna med andra ord!

080915

Dagens tråkiga
  • Sambons jobbvecka började ikväll så nu sitter jag här ensam.
  • Jag har frusit hela eftermiddagen. Jag! Som alltid är varmare än varmast.
  • Statistik är tråkigt! Dåliga föreläsare är ännu tråkigare.
Dagens roliga
  • Storhandla!
  • Allstar-laget är uttaget utan problem, gulliga ungar.
  • Möta Carro på universitetet för åtminstone en liten pratstund och en kram. 
Dagens sug
  • Mammas äppelpaj.
  • Mammas pannkakor.
  • Höstkläder.

Ny vecka - nya tag

Helgen var minst sagt ansträngande. Långa dagar med mycket basket, fixande och därtill en förkylning som vägrar att ge sig. Dock har det varit roligt även om det kanske inte var den uppladdning och återhämtning som jag och min kropp egentligen hade behövt. Får försöka fixa det i veckan istället, lycka till liksom. Men jag måste verkligen försöka sova ordentligt den här veckan och bli av med alla virus och bakterier som spökar för nästa vecka ska jag på släktträff i Tyskland och då vill jag absolut vara friska fisken.

Veckan har inletts med föreläsning idag, lax och couscous (det är så gott men måste den hamna precis överallt?) till lunch och nu ska jag nog infinna mig i horisontellt läge. Pappa har alltid sagt att sömn är bästa medicinen och jag får väl försöka med det. Har nog lite feber men hoppas på att den ska ge med sig snarast. Sedan ikväll är det knatteträningar och då ska jag även meddela vilka som kommer med i allstar-laget. Hoppas att det inte är någon som blir jättebesviken, det är ju inte helt lätt att vara tretton år.

Blackeberg Basket Cup

Den här helgen är det minst sagt mycket på schemat. Varför? Jo, vår egna försäsongsturnering går av stapeln och därför är det massvis med matcher som ska coachas och protokoll som ska skrivas. Därtill har vi även Bamse här. Som tur är så sover han mest. Som nu till exempel. Skoj är det med turnering iallafall, var ju ett tag sen vi hade match och det märktes igår. En hel del slarv men vi vann iallafall så det var ju bra. Nu är frukosten uppäten och det är dags att göra sig redo för en lång dag.

Trevlig helg!

Med hund



Nina -  måndag till onsdag



Bamse - torsdag till söndag

Vill ha!

Jag är sjukt sugen på pannkakor. Och det hade ju inte varit fel eftersom att det är torsdag och allt. Men det blir inga idag, har inte ens mjöl hemma om jag ska vara ärlig. Får nog åka hem till mamma någon dag och tigga pannkakor, hon gör världens godaste. Men en kopp te blir det  nu iallafall.

Idag har jag haft ett onödigt seminarium, en värdelös föreläsning och en ganska bra knatteträning. Imorgon ska jag jobba och sedan ska mina systrar och systerdöttrar komma på fika. Men vad bjuder man viktväktare på när det ska fikas?

Fixardag

Idag är jag ledig. Var ändå uppe tidigt imorse och har redan fått en hel del gjort. Mycket pyssel för tillfället för att få kidsens matchschema att gå ihop. Dessutom kom mamma med ytterligare kläder (hur mycket kan man ha?) hemifrån häromdagen och de har jag nu lyckats få undan. Badrummet är städat och skulle egentligen vilja dra dammsugaren över resterande rum också men det får vänta eftersom j-a sover. Han har ju jobbat i natt.



1 september

Ny vecka - nya göromål

Idag var det jobb, föreläsning och dubbla knatteträningar på schemat. Lång dag med andra ord. Och hade det inte varit för min envisa hosta hade den varit ännu längre för då hade jag själv varit och tränat nu. Istället sitter jag i soffan och slöar. Ska nog gå och lägga mig snart så jag orkar upp och läsa imorgon.

Här hemma är det smått kaos. Det blev lite strul med duschmonterandet ihelgen men det är på gång nu. Dock står tvättmaskinen fortfarande i vardagsrummet och det är skräp och stökigt överallt. Förhoppningsvis blir det ordning de närmsta dagarna och då är vi faktiskt mer eller mindre klara med allt. Skönt ska det bli vill jag lova!

God natt!