Fotografier

MItt fotoprojekt går alldeles utmärkt, har sorterat in massa kort från senaste åren som låg och skräpade. Så nu i väntan på de nya beställda korten lurade jag mamma och pappa att vi skulle sortera alla gamla kort som så småningom ska sättas in i album de med. Det visade sig vara kort från 1995 och framåt så här finns det en hel del att göra. Och det är ju ganska tydligt varifrån min dåliga fotosorterings-gen kommer. Men det var skoj att titta på korten och oj vad svårt det är att avgöra hur gammal man är på massa bilder. 10? 11? 12? Tror vi fick ihop det rätt bra till slut iallafall. Nu återstår bara att sätta in alla i album.

Dags att sova nu så att jag är redo för att ta emot massa ny kunskap på föreläsningen imorgon. God natt!

Onsdag

Första föreläsningen i eftermiddag, kl 17-18. Jäkla tid att ha föreläsning på. Skulle egentligen kolla damlandslagets em-kval men nu blev det inte så. Får iallafall fika med Carro innan föreläsningen och det är ju inte fel det heller. Ska nog kunna prata bort några timmar utan några som helst problem. Kursen som startar är iallafall affärsjuridik, 15 högskolepoäng. Ska bli spännande, det enda jag vet just nu är att det är en himla massa dyra böcker som ska läsas. Förhoppningsvis anländer dem de närmsta dagarna så man kan börja läsa i tid för en gångs skull.

Sista lediga dagen

Jag tror mina aningar har besannats, det är höst nu. Och vilken höst sen. Isande kallt, blåsigt och regn. Inte alls en sådan höst som jag vill ha. Men en perfekt dag för en tur till Kista med mamma och pyssel i fotoalbum. Så, på det viset fick dagen se ut. Hann även med en promenad i snabb fart med pappa och syster, middag med j-a och två SATC-avsnitt. Efter att jag och Lisa tittade igår uppstod ett nyväckt begär efter NY-serien.

Ännu en kopp te väntar. Positivt med hösten är att man inte dör av värmeslag bara för att man dricker några koppar te varje kväll. Så himla mysigt!

Är det höst nu?

Vaknade imorse och till min förvåning så var det faktiskt en aning kallt i mitt rum. Det har inte hänt på väldigt länge kan jag lova, mitt rum är som en bastu hela sommaren. Så nu undrar jag, är det så att hösten är på väg? Ser inte ut att vara ett dugg skönt ute idag iallafall.

Har nyss skickat in sisådär 700 bilder på framkallning. Väldigt skoj men usch vad jobbigt att klistra in alla sen. Tur att vissa inte är mina iallafall. Nu ska jag åka till Vällingby och möta Lisa. Vi ska äta taco-berg och kolla på SATC. Har vi inte gjort på evigheter så det är faktiskt dags. Sen ikväll är det trippla träningar, ojoj!

Svampbob!

image111

Har haft en väldigt bra helg. I fredags var det träningar och sedan myste jag och j-a lte innan han var tvungen att åka till jobbet. Det suger när han jobbar natt men de veckorna han är ledig är det desto trevligare. Igår var jag med syster Linda och systerdotter Sandra. Sov över hos dem och hade det himla bra. Vi åt supergod fiskgryta, tittade på Sound of music och spelade världens roligaste tv-spel, Svampbob. Jag och Linda är helt fast, vi spelade halva natten. Idag var vi på bio och såg Shrek 3, rätt rolig var den. J-a var här och åt middag innan det var dags att åka till jobbet. Så nu får jag titta på Beck alldeles ensam ikväll vilket vi annars brukar göra tillsammans. Får väl se om jag vågar se hela filmen själv, feg som jag är.

På onsdag börjar föreläsningarna så än är det lite ledighet kvar.

Mysigaste kvällen

Lisa klagar på att jag uppdaterar så dåligt. Så nu ska jag hämnas och skriva extra många inlägg den närmaste tiden. Vi får väl se hur det går med den saken men det börjar bra iallafall.

Städade och fixade på förmiddagen idag. Ni vet, måste ju fixa ordning på livet. Sedan mötte jag Jonna och Lisa i Vällingby. Efter ett antal smärtsamma upplevelser, bland annat 20 minuters kö på hemköp och läskiga gubbar på systemet for vi hem till mig och åt mellis. Satt i trädgården i några timmar och snackade skit innan Carro anslöt. Vi hade en så himla mysig kväll. Åt god middag, pratade om allt, drack vin och kalasade på glass. Hur bra kväll som helst. (Med undantag för alla läskiga historier och äckliga tvesjärtar.) Måste göras om snarast!

Nu är det dags att sova, natti natti.

Onsdag

Har tagit första stegen tillbaka till vardagen idag. Var tvungen att ställa väckarklocka imorse och sedan har jag varit på upprop för nya kursen, affärsjuridik. Har även ätit lunch med Madde och Julia, haft knatteträning, handlat lite kurslitteratur och varit på Bauhaus med pappa. Det var himla skoj att träffa Madde och Julia, var väldigt längesen så tiden bara försvann. Nu ska jag fortsätta försöka ordna upp mitt liv, vilket är i lite oordning om man säger så.

Sedan återstår bara att vända dygnet så att det inte känns helt omänskligt att gå upp innan klockan elva på dagarna, så här förslappad kan omöjligt vara bra. Nu ska jag köpa kurslitteratur för ungefär en halv miljon, hjälp!

Snart är sommaren slut

Gud vilken dålig bloggare jag har varit senaste tiden. Har bara inte orkat men nu ska det väl snart bli ändring på det när vardagen sätter fart igen. Inskrivning på onsdag, basketträningarna är igång och sommaren lider mot sitt slut, så då kommer jag nog igång igen. Lite har hänt sen senast.

  • Jag och j-a har det urbra på semestern. Lata dagar följs av lata dagar och vi bara njuter. Bäst att passa på.
  • Hjälpt syster att göra om i systerdotters rum, superfint blev det!
  • Firat Linda (brunhåriga) som har anslutit sig till oss gamlingar, tjugoett år fyllda.


Lite bilder från Berlin

Håll i hatten!

Här kommer faktiskt ett inlägg från semesterfirandet. Har hunnit meden helg i Mora, basketläger i Oskarshamn, resa till Berlin, bad och trevligheter. Och än är det inte slut på ledigheten. En vecka kvar till inskrivningen och sedan ytterligare några dagar innan undervisningen sätter fart. Så jag fortsätter njuta av ledigheten och tillbringar mycket tid med pojkvännen medan tid finns.

Vi får väl se när jag dyker upp här igen. Skulle gärna bjuda på bilder från Berlin men kameran är kvarglömd hos j-a. Håll till godo med Mora så länge!