Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Kräftskivan igår var mycket trevlig. Vi åt gott, drack gott och hade gott sällskap. Kräftor är väldigt mumsigt men det kändes lite jobbigt att sitta och kladda med dem för att sedan ge sig ut på krogen. Men så långt kom vi dock aldrig. Kan säga som så att det var första utekvällen som ledde till en ambulansfärd (inte jag som var skadad) och ett tre timmars långt besök på akuten. Inte riktigt vad vi hade tänkt oss men allt gick ju ganska bra tillslut iallfall.

Har varit rätt seg idag. Åt lunch med j-a i Vällingby och åkte sedan för hembesök hos den skadade patienten. Hon verkade må rätt bra trots allt, kylskåpet var fullt med mat och godsaker och hon har ju alltid Sex and the city att titta på. Så det kändes tryggt att lämna henne ensam. Förhoppningsvis är hon snart uppe och skuttar på höga klackar igen.

Har ätit middag hos j-as föräldrar och nu tittar han på Manchester City - Arsenal. När jag gick från tvn ledde City med 1-0 så vi får hoppas att Arsenal reder ut det här. Annars finns det risk för lite dåligt humör resten av kvällen. Och det vill vi ju inte ha eftersom att det ska tittas på Sagan om konungens återkomst och ätas popcorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback