Ledighet

Har varit så skönt att vara ledig nu i flera dagar. Följande har hänt i helgen.

Fredag: Lunch med j-a och sedan några slöa timmar, i solen varvat med lite svalka i källaren. Var på Jossans studentmottagning och hade det trevligt. Därefter fortsatte jag, j-a, Thomas och Ebba den varma sommarkvällen i trädgården med gott vin och djupa samtal.

Lördag: J-a's hemska hosta gjorde att han inte tog sig ur sängen så jag åkte med systerdotter Sandra och syster Linda och badade på Kaanan. Sedan vidare hem till största syster Malena och mera bad. Två dopp på en dag! Helt galet för att vara början av juni och visst var det galet kallt - men välbehövligt i hettan. På kvällen grillade vi hos syster och sov över ute i Bro för första gången på väldigt länge, mysigt!

Söndag: Vaknade upp och blev genast nedbrottad av systerdotter Emelie. Hade några lugna timmar innan vi åkte hem via outleten. Eftermiddagen och kvällen har tillbringats med j-a. Mamma och pappa är ännu inte hemma och just när vi hade varit ansvarsfulla och vattnat trädgården börjar det regna, typiskt! Nu blir det nog en film eller så innan det är dags att sova. Imorgon är det jobb som gäller.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback